Jäsenkirje kesäkuu 2024


Hyvä Helsingin yhdistyksen jäsen

Omasta puolestani ja Helsingin yhdistyksen hallituksen puolesta: sydämestä kiitos yhdistyksen vapaaehtoistoimijoille tapahtumarikkaasta kevään ohjelmasta. Kiitos myös kaikille ohjelmaan osallistuneille. Yhdessä kokien ja toisemme tapahtumissa kohdaten saamme uutta tietoa, uusia ajatuksia, uusia ystäviä.

Helsingin yhdistyksen jäsenten vapaamuotoisessa Ideariihessä 3.6. pohdittiin, onko reilun satavuotiaan Naisliiton toiminta linjassa tämän ajan kanssa, mitä haluamme olla, mitä toimintaa lisätä, mitä karsia, onko säilynyt jokin ydinidea, johon kaikki liittyy. Paljon kysymyksiä syksyyn.

Oman yhdistyksemme osaa pohditaan hallituksen ja toimikuntien edustajien suunnittelukokouksessa elokuussa. Kevään palautetta ja syksyn ideoita voi lähettää yhdistyksen toimiston ja puheenjohtajan sähköposteihin.

Ohessa ennakkotietoa Naisliiton syyskokouksesta ja Minna Canth -seminaarista 5.–6.10. Jyväskylässä. Perinteiset tapaamiset eri puolilla Suomea toimivien naisliittolaisten kesken ovat naisliittolaisten ominta yhteisöllisyyttä. Kannattaa olla mukana vaikuttamassa Naisliitossa. Nähdään sadan vuoden toimintaikä vahvana arvopohjana; alusta ei tarvitse aloittaa ja yhdessä sopien toimitaan.

Mutta eletään ensin tämä keskikesä, nautitaan valosta, yötähän ei nyt eletä ollenkaan.

Hyvää kesää!

Heljä
puheenjohtaja, 0401766338
helja.m.majamaa@gmail.com


Ps. Syksy käynnistyy https://naisliittohelsinki.fi/...
Mikäli ilmoittautuminen johonkin tapahtumaan on umpeutunut tai tilaisuus on täynnä, kannattaa kysyä peruutuspaikkoja sihteeriltämme Marja Uskali, sähköposti toimisto@naisliittohelsinki.fi ja
puhelin 044 015 5406.
--------
Suomalainen Naisliitto on tehnyt kansalaisaloitteen digitukipisteen saamiseksi jokaiseen kuntaan. Meitä jäseniä tarvitaan allekirjoittajiksi. Voit tehdä sen suoraan osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi... Kunnille velvollisuus järjestää digitukea julkisena palveluna. Vaatii vahvan tunnistautumisen.

Ennakkotietoa syyskokouksesta 5.10.2024 sekä Minna Canth -seminaarista 6.10.2024 Jyväskylässä

 
  • Datatukee - koska sitä tulee?
    Digitukiräppi
    - klikkaa kuvaa

  • Oi niitä aikoja - kun naiset murtavat lasikattoja on Naisliiton 115-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Kirja sisältää 28 naisen kiinnostavan työelämäkerran eri ammattialoilta.

  • Kuin satakielten laulu on Naisliiton Helsingin Osaston 100-vuotisjuhlakirja, jonka nimi saa lukijan vilkaisemaan teoksen sisältöä ja kiinnostumaan naisliikkeen historiasta ikään kuin vahingossa.